Skip to main content

Det er en stor glæde for os at kunne informere om at HSP´ere og Ataksiere har nu i en prøveperiode på tre år på lige fod med CP´ere får fuld adgang til alle tilbud i Elsass Fonden.

Det betyder, at du som medlem af Foreningen for Ataksi og HSP frit kan melde dig til et af Elsass Fondens mange tilbud. Der tilbydes for eksempel aktivitets-camps, både for børn, voksne og familier, endvidere både for kørestolsbrugere og gående.

Elsass Fonden har kurser, klubtilbud, sangkor, virtuelt træningsfællesskab, events som for eksempel Stafet for Livet og meget andet, som du kan melde dig til, når det bliver slået op, eller forhør dig hos Elsass Fonden om mulighederne.

Da CP´ere, HSP´ere og Ataksiere har mange sammenfald i de udfordringer, man står overfor, er det blot at finde frem til det tilbud, der passer bedst til ens funktionsniveau, interesser og ønsker. Elsass Fonden har en meget dygtig stab af fagpersoner, der kan hjælpe.

Desuden kan man søge fonden om støtte til omkostninger relateret til ens lidelse, projekter man er i gang med i relation til lidelsen, eller simpelthen til hvis man synes, det er svært at få lagt penge til side til en ferie.

Sus ind på hjemmesiden og se, hvad der kunne passe til dig. Her kan du også tilmelde dig Fondens nyhedsbrev:

https://www.elsassfonden.dk/

Forat læse det spritnye 2021 årskrift fra Fonden klik her