Skip to main content

I Foreningen for ATAKSI / HSP vil vi gerne fremme nogle af de digitale værktøjer, der kan hjælpe med til at bringe vore medlemmer tættere på hinanden og på det, der er væsentligt for dem.

Dette kan først og fremmest ske i form af nyt format af nyhedsbrevet, der sendes ud til vore medlemmer så det er opstillet i artikel-form og medlemmerne kan klikke videre på det, de ønsker at læse om.

I denne forbindelse må du meget gerne dele billeder med os, hvis du har billeder, der kunne være gode til at illustrere temaer, der er vigtige for os i foreningen. Et billede siger jo, som bekendt, mere end 1000 ord.

Vi kunne godt tænke os at skabe digitale fællesskaber, hvor medlemmerne kan mødes på skype i netværksgrupper og derigennem dele erfaringer og i det hele taget have glæde af hinanden, også her i Corona-tiden.

En mulighed kunne være at udvikle en tablet med en simpel app, hvormed man kan starte sin tablet og meget enkelt komme på skype og tale med sin skype-gruppe. Vi ved, at mange medlemmer har svært ved det med tasterne på tastaturet, så her kunne dette være et godt hjælpemiddel.

Har du lyst til at være med til dette, eller har du interesse indenfor disse områder, det være sig i form af dannelse af netværksgrupper eller i at være med til at fremme digitaliseringen af foreningen, er du meget velkommen til at tage kontakt til vor formand, John Gerbild på formand@sca-hsp.dk.