Skip to main content

Ny sponsoraftale skal tilgodese medlemmerne i Foreningen for ATAKSI / HSP

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Foreningen for ATAKSI / HSP hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstraUdover Foreningen for ATAKSI / HSP støtter energiselskabet OK omkring 2.500 klubber og foreninger i hele landet. Foto: OK.

For at gøre en ekstra indsats for sine medlemmer har Foreningen for ATAKSI / HSP indgået en ny sponsoraftale med energiselskabet OK, der skal bidrage til, at foreningen kan nå ud til endnu flere personer med ATAKSI og HSP.

Det er en aftale, som glæder Michael Olander Rasmussen, der er næstformand i foreningen. ”Vi fokuserer på at få alle med og vil gerne nå ud til flere, og det skal støttekronerne understøtte, så vi kan komme ud at holde endnu flere samtaler med personer, der har fået konstateret ATAKSI eller HSP”, siger Michael Olander Rasmussen og fortsætter: ”Derfor vil støttekronerne blandt andet gå til at betale for vores personale- og transportomkostninger.”

Foreningen for ATAKSI / HSP er en landsdækkende forening for personer med ATAKSI og HSP. Der tilbydes adgang til et netværk af personer med samme eller lignende udfordringer, medlemsarrangementer og mange andre initiativer, der tilgodeser medlemmernes behov.

OK (og Brugsen) udbetaler pengene Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.  Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.
Flere end 2500 små og store klubber og foreninger over hele landet har en sponsoraftale med OK.
Kontakter     Rikke Bue Laumark
Kommunikationsmedarbejder, OK
ribl@ok.dk