Skip to main content

Dette er en bøn om hjælp til at finde en voksen mand med et synligt, sjældent handicap til SundhedsTV.

SundhedsTV er en platform, der producerer små film og podcasts om udvalgte sygdomme – lige nu er der ved at blive lavet tre små film samt en podcast om at leve med sjældne sygdomme og handicap. Produktionerne finansieres af donationer fra medicinalindustrien, men de har ingen indflydelse på film og podcast.

Formålet er at udbrede kendskabet til sjældne sygdomme. Det er der brug for, hvis de sjældne sygdomme skal blive en sundhedspolitisk prioritet. I vores paraplyorganisation, Sjældne Diagnoser, lægger man stor vægt på, at vi viser hele spektret af sjældne sygdomme – og lige nu er det mest ”børn & kvinder”, der er med. Vi mangler en voksen mand med et synligt handicap, der i en lille film har mod på at fortælle sin historie. Hvordan er det at leve med lige præcis dén sjældne sygdom, som vedkommende har? Er der særlige udfordringer – eller særlige muligheder? Og hvad betyder foreningsfællesskabet? Flmen laves af professionelle og vi har kun hørt godt fra dem, der er med.

Når filmene er klar, bliver de delt på en række forskellige platforme og vi kan også selv bruge dem.

Det vil uden tvivl også være en oplevelse at være med i projektet, uanset om man bliver udvalgt til at komme med på filmene eller ej.

Er du interesseret, så skriv til Gert på gj@sca-hsp.dk

Se evt mere om SundhedsTV her: https://sundhedstv.dk/