Skip to main content

Temadag med Jørgen Erik Nielsen og Alter G Træning søndag den 29. oktober i Holbæk

Næsten 100 deltagere havde fundet vej til Spørg professoren-Temadag i Holbæk med professor Jørgen Erik Nielsen. Efter en præsentation om sygdommene, var der mulighed for at stille spørgsmål til Jørgen Nielsen om det, man måtte have på hjerte omkring Hereditær Spastisk Parese og Ataksi.

Næsten 50 deltagere var tilmeldt virtuel deltagelse, hvor man hjemmefra via computeren kunne følge med i foredrag og stille spørgsmål til Jørgen.

Der var også mulighed for at høre om forskningen indenfor behandling af diagnoserne fra den mest vidende specialist på området i vores land.

Jørgen Nielsen er professor og forskningsleder ved Neurogenetisk Klinik og Forskningslaboratorium med særligt fokus på arvelige neurodegenerative sygdomme.

Senere fik vi også besøg af David Rasmussen fra Roskilde som fortalte om den banebrydende træningsform Alter G, der er udviklet af NASA og kan gøre dig næsten vægtløs, ned til 20% af ens kropsvægt, under træningen.

Du er meget velkommen til at booke en prøve af Alter G maskinen hos Iben og David på Klinik for Kost og Fysioterapi i Roskilde. Den skal prøves – siger de!

Hvis du gerne vil finde en maskine nær dig, så gå ind på fysiodema.dk under “produkter”,”Alter G” “og klik på Danmarkskortet.

Programmet for temadagen var således:

kl. 12.00 – 13.00 – Check in og frokost

kl. 13.00 – ca. 14.00 – ” Spørg professoren” med Jørgen Erik Nielsen.

kl. ca. 14.00 – 15.00 – Kaffe, kage og “networking” ved bordene.

kl. 15.00 – 16.00 – Fysioterapeut David Rasmussen præsenterer træningsformen Alter G.

Se eller gense Jørgen Erik Nielsens præsentation her:

Vi har lavet et lille referat af vores Spørg Professoren session med Jørgen Erik Nielsen.

Det kan du læse her:

Se eller gense fysioterapeut David Rasmussens foredrag om Alter G træning her:

Desuden disse pointer, som David Rasmussen var inde på: Artikel om gamle hjerner, der får nye celler og stof til eftertanke om at træning af dele af kroppen også gavner andre dele:

Tak for endnu en spændende og hyggelig temadag. Se billederne fra dagen herunder: