Skip to main content

Andre mennesker kan have svært ved at forstå de udfordringer, du står i, hvis dine udfordringer ikke umiddelbart er synlige.


Gør det usynlige synligt, når du har lyst

Brug Solsikkesnoren til at vise omverdenen, at du kan have brug for lidt mere tålmodighed, tid eller ekstra hjælp. Efterhånden som flere og flere offentlige og private virksomheder i Danmark tilslutter sig Solsikkeprogrammet, vil du opleve at få den rette hjælp, forståelse og støtte flere og flere steder.

Hvordan hjælper Solsikkesnoren?

Når du besøger virksomheder, der er del af Solsikkeprogrammet, vil du opleve at medarbejderne vil være ekstra opmærksomme på at få givet dig den rette hjælp. Efterhånden, når Solsikkeprogrammet og vores produkter bliver kendt overalt, vil du også opleve at andre kunder, medpassagerer i fx offentlig transport, vil være med til at sikre, at du når i mål med de gøremål, du er i gang med.

Er jeg kvalificeret til at gå med Solsikkesnoren?

Der findes ingen liste over usynlige handicap. Hvis du oplever at have brug for mere tid, tålmodighed og hjælp end andre, og du føler, at det vil hjælpe dig at gå med Solsikkesnoren eller et af de andre Solsikkeprodukter, så skal du gøre det. Solsikkesnoren og de andre Solsikkeprodukter giver dig ingen særlige rettigheder. De viser bare til andre, der kender Solsikkeprogrammet, at du kan have brug for lidt ekstra hjælp, støtte, tålmodighed eller tid.

Hvor kan jeg finde Solsikkesnoren?

Solsikkesnoren kan blandt andet fåes gratis på mange aporteker, på mange danske seværdigheder og i Dansk Supermarkeds butikker – Bilka, Netto, Føtex m.m. Se herunder: