Skip to main content

Det er særligt livsvilkår for rigtig mange børn og unge at være pårørende til et nært familiemedlem. Det at være pårørende findes i mange afskygninger. Det kan være at barnets forældre eller søskende er syge af kræft, har et udviklingshandicap eller en psykisk diagnose. Måske de endda har mistet nogen i deres nærmeste familie.

At være pårørende fra barndommen kan få store konsekvenser for børn og unge, hvis de ikke får den rette støtte og opmærksomhed. Formålet med denne årligt tilbagevendende begivenhed er at rette fokus på denne pårørendegruppe og hjælpe til at alle børn i fremtiden får hjælp til at håndtere dette livsvilkår – og i fællesskab med andre, kan vende det til en styrke.

Foreningen håber på jeres støtte ved at gå med den 7. september. Alle er meget velkomne til at gå med. Der arrangeres gåture rundt omkring i hele landet. Hvis din by mangler på listen, så skriv til SØF på Facebook og bliv by-ambassadør. Hele landet skal gå med!

Læs mere på begivenheden nedenfor:
https://www.facebook.com/events/2773299052898783/